23. feb. 2009

Litt fra høstens produksjoner

Selv om jeg ikke har blogget på en stund har jeg ikke stoppet å være kreativ, her er noen av høstens høydepunkter:

February Lady jakke

Denne er strikket med dobbel Drops Alpakka på pinne 5. Denne er strikket ovenfra og ned og tok kort tid. Er veldig fornøyd med den og har brukt den mye i høst. Ypperlig med korte armer og alpakka varmer så herlig..


Wicked Eyelet Rib Vest

Siden det i høst her vært så populært med strikket vest, måtte jeg bare lage en til meg selv. Etter litt søking på nettet kom jeg over denne. Den er strikket med tre forskjellige mønstre og dette gjorde at den ble litt spesiell. Den er strikket med Falk på pinne 3,5.


Fanakofte i Kaunigarn

Tankeprosessen til denne genseren har vært lang. Jeg hadde lyst til strikke en jakke i kaunigarn, men når jeg lette etter mønster var det ingen som stemte med strikkefastheten. Men etter mye leting fant jeg frem til en genser som passet i strikkefasthet og strikket denne med et mønster jeg fant til fanakofta. Resultatet ble denne:Den er stikker på pinne 2,5.... Ja det høres lite ut, men når en ser på resultatet er det hvert det. Det tok lang tid å strikke den, men det var verdt alt strevet. Denne nesten bor jeg i. Kauni garn er et fantastisk deilig og varmt garn. Genseren er så tynn at den kan brukes som en kardigan og varmer veldig godt på kalde dager, samtidig som den kan brukes når det ikke er altfor kaldt
Posted by Picasa

4 kommentarer:

Anonym sa...

Her var det mye flott handarbeide. Elsker Fanakofta di - den be utrolig lekker i både mønster og farger. Den rosa vesten var også helt nydelig, og det samme votte-hanskene dine.

Kommer til å titte innom deg flere ganger, så jeg håper du fortsetter å blogge :-)

Anonym sa...

Så flott Fanakoften ble.

Anonym sa...

Herlig fanakofte og mye annet fint! Håper du får litt bedre tid etter eksamenene, så du kan "trylle" enda mer med garn og pinner. Det skal bli spennende å se hva stoffet ditt ender opp som også.

Anja sa...

Så flott Fanakofte! Jeg har et par nøster Kauni i akkurat den fargen og hadde lurt på å strikke en Fanakofte med det. Var litt usikker på om det ville bli fint, men etter å ha sett hvor fin din ble er det bare å sette i gang! Tusen takk for inspirasjonen :-)